0031 (0) 6 13189989 info@diversontheroad.nl

Verkoopstalletje aan de weg

voor een overheerlijke time-out tijdens het fietsen of wandelen!

De Slimdijk is onderdeel van de populaire fiets- en wandelroute knooppunt 30 en 31. Wat is er nu fijner dan onderweg even een time out te nemen, een ijsje uit de ijsautomaat te kiezen en dit heerlijk op het bankje in de zon op te eten? Dat zijn van die genietmomentjes.

Bij ons kan dat! Wij hebben namelijk een zogenaamd zelfbediening verkoopstalletje aan de weg. Het ijs is biologisch en vrij van koemelk en gluten, het is namelijk gemaakt van schapenmelk. Zooo fijn voor de al groter groeiende groep (koemelk) intoleranten!

In de ijsautomaat staan bakjes ijs waarin twee verschillende smaken per bakje zitten. Er is keuze uit negen verschillende combinaties. Je maakt een keuze, betaalt contant in het geldkistje of via de (tikkie) app en haalt jouw overheerlijke ijsje uit de vriezer en genieten maar!

Openingstijden

Het stalletje is van april t/m september dagelijks geopend van 10 uur tot zonsondergang. Op donderdag, vrijdag en zondag is onze theetuin én ijssalon geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur zodat je daar ook altijd kunt opsteken. Je vindt ons aan Slimdijk 17 in Oudendijk.

Je bent van harte welkom!

Je kunt kiezen uit verschillende combinatiebakjes:

Aardbei – vanille

Kers – citroen

Mint / choco – chocolade

Aardbei – blauwe bes

Blauwe bes – sinaasappel

Koffie / karamel – chocolade

Mango – chocolade

Vanille – vanille

Koffie / karamel – vanille